Χειμώνας Μπουζούκια Αθήνα 2017 2018

Χειμώνας Μπουζούκια Αθήνα 2017 2018

Φέτος το χειμώνα στο Διογένης studio θα πραγματοποιήσουν τη μουσική τους παράσταση ο Διονύσης Σαββόπουλος ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Γλυκερία. Ο φετινός χειμώνας αναμένεται γεμάτος εκπλήξεις καθώς και οι τρεις καλλιτέχνες είναι ιδιαίτερα αγαπητοι στον κόσμο. Το Διογένης studio βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε λειτουργία καθώς αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Γλυκερία μέτρων πολλά χρόνια πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή τώρα με τη συνεργασία τους έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να χαρίσουν στο κοινό τους ένα μουσικό πρόγραμμα που αναμφίβολα θα μας Χειμώνας Μπουζούκια Αθήνα 2017 2018 εκπλήξει. Είναι γεγονός πως το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο Διογένης studio συνεργάζεται πάντοτε με τους πιο αξιόλογους και ποιοτικούς έλληνες καλλιτέχνες.

Τις προηγούμενες σεζόν στη σκηνή του Διογένης studio εμφανιζόταν ο αγαπημένος Αντώνης Ρέμος ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε τα ηνία έρχονται να αναλάβουν ο Διονύσης Σαββόπουλος ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Γλυκερία για να συνεχίσουν και αυτή με τη σειρά τους την επιτυχία αυτή που γνώρισε το Διογένης studio.

Οι θαυμαστές των τριών αγαπημένων και καταξιωμένων καλλιτεχνών είναι αμέτρητοι και αναμένεται να δημιουργήσουν λαοθάλασσα έξω από τις πόρτες του νυχτερινού κέντρου Διογένης studio. Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανδρώθηκε με το ταλέντο του και τη πορεια του στη μουσική και γι’ αυτό βρίσκεται στην κορυφή μέχρι και σήμερα. Αποτελεί ένα από τα Χειμώνας Μπουζούκια Αθήνα 2017 2018  μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια δεν έχει σταματήσει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε του εμφάνιση και να ικανοποιεί τους θαυμαστές του που τόσο τον αγαπούν. Το Διογένης studio με τη συνεργασία αυτή έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για τα καλά. Ο Διονύσης Σαββόπουλος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή τις μουσικές του εμφανίσεις και γι’ αυτό αποτελεί επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου έλληνα καλλιτέχνη.

Στη σκηνή του Διογένης studio θα εμφανίζεται μαζί με την Γλυκερία την Ελένη Βιτάλη και το Γιάννη Ζουγανέλη για ολόκληρη τη χειμερινή σεζόν. Και αγαπημένοι μας καλλιτέχνες υπόσχονται μαυτή τους τη συνεργασία να χαρίσω στο πλήθος μοναδικές μουσικές εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες στον καθένα. Όλοι λοιπόν περιμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση της μεγάλης πρεμιέρας για να σπεύσουμε να τους απολαύσουμε στην πίστα του Διογένης studio. Η λατρεμένη Γλυκερία ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 80 και από τότε δεν εχει σταματήσει λεπτό να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γεμάτες συγκίνηση αλλά και ενθουσιασμό. Κατά τη διάρκεια της πορείας της στην μουσική βιομηχανία μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει πολύ κάποιον τα κομμάτια αυτά είναι με τίτλο δεν έχω πολλά ακόμα μέχρι να βρούμε ουρανό, πάρε με απόψε πάρε με, κρυφτό και πολλές άλλες.

Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς αξιόλογους και καταξιωμένους έλληνες καλλιτέχνες και έχει αφήσει τη δική της ιστορία και το στιγματίσει σε κάθε εμφάνισή της στις πίστες της Αθήνας της Θεσσαλονίκης αλλά και σε πίστες πολλών επαρχιακών πόλεων. Από τη μέρα που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην μουσική μέχρι και τώρα οι εμφανίσεις της δεν έχουν τελειωμό και γι αυτό διατηρεί μια μόνιμη θέση στη νυχτερινή διασκέδαση. Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας Γλυκερία να εμφανίζει στο πλευρό της Ελένης Βιτάλης και να μας χαρίζουν μαγικές στιγμές. Το όνομα της Γλυκερίας είναι συνώνυμα μιας τεράστιας επιτυχίας για κάθε κέντρο στο οποίο πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της. Είναι γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σταθερή αξία και κάθε σεζόν τη βλέπουμε να εμφανίζεται σε ένα από τα πολλά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.