Oikonomopoulos

Μαγαζιά Πίστες στο κέντρο Αθηνων

Στο κατάστημα κέντρου Αθηνών βρίσκεται στην Πειραιώς 142 ξεκινάει τη φετινή σεζόν να εμφανίζεται ένα των εργασιών του ελληνικού μου πενταγράμμου Πάολα Φωκά επιστρέφει δριμύτερη για να φέρει τα πάνω κάτω στην έννοια της νυχτερινής διασκέδασης.

Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα σέξι κεντρικό Σάκης Ρουβάς σ’ ένα σχήμα έκπληξη που όλοι περιμένουμε με μεγάλη πομόνα ανυπομονησία. Τι μπορεί να πει κανείς για το μεγάλο καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά όποιος εχει ταράξει όλους πίστωσέ χιλιάδες εμφανίσεις έχει 10 μαγαζιά χιλιάδες οπαδούς οι οποίοι τον Αύγουστο σε κάθε του βήμα. Πολύ μεγάλες επιτυχίες στο βρακί καριέρα της Πάολα η οποία ξεκινά από το μακρινό 2005 και μετά.

Να πούμε ότι η Πάολα Φωκά γενική του Διάκος 82 είναι 34 ετών και έχει συνεργαστεί σχεδόν με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μου πενταγράμμου δεν έχει τραγουδήσει πολύ με γλυκιά συγνώμη αλλά Θεσσαλονίκης. Κυνηγάς και το Σταμάτη Γονίδη τον Καρρά Παντελίδη τον αντίπαλο Βαλάντω Ρόκκο το μακρύ Μαζωνάκη το Βαρδή τον άργυρό τη Φουρέιρα και άλλους πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Γονίδης ο Μενιδιάτης και άλλα μεγάλα ονόματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Συνειδητά σχήματα τα οποία τραγουδήσει Πάολα Φωκά είναι το θέατρο Music hall τελευταία προσόντα πριν σταματήσει πριν το γάμο του Μπάτης Πατ πατέρα της ενώ τραγουδιστής έχουμε χρόνια στην υπηρεσία Θεσσαλονίκης στο teatro στο φαντασία στο Φιξ Θεσσαλονίκης στον Αντζέλικο και σε άλλα πολλά μεγάλα μαγαζιά.

Αμέτρητες συνεργασίες για μια πολύ σπουδαία καλλιτεχνικά οι οποίες χιλιάδες θαυμαστές οι αριθμοί. Από την άλλη ο Σάκης Ρουβάς 1 άλλος μεγάλος καλλιτέχνης οποίος έχει τεράστια φωτογραφία του World του ελληνικού τραγουδιού αλλά και όχι μόνο έχει βαλθεί σε πάρα πολλές συναυλίες του εξωτερικό και στην Ελλάδα ενώ είχε παρουσιαστεί και στη Γιουροβίζιον. Αν πήγαινα 91 και τον κερκυραίο καλλιτέχνη με το δίσκο Σάκης Ρουβάς μην αντιστέκεσαι όλα καλά το χρόνο σταματάω σε χορευτική υπάρχει αγάπη εδώ ήρθε της Αρτούρ παράφορα τον ορίζοντα δύσκολα δίσκοι οποίοι γεμίσανε πάρα πολλούς θαυμαστές χιλιάδες στον αριθμό και είναι πάρα πολύ Νέα στο κοινό και όχι μόνο. Πολύ σπουδαίες επιτυχίες για τον κερκυραίο καλλιτέχνη και προσωπικό αλλά και πολύ κλιματικό επίπεδο.

Ενώ έχει γράψει πάρα πολλά συνηθίζω εφτά χρόνια 391 και μετά με τα οποία έγινε πάρα πολλές επιτυχίες και δημιούργησε ένα κύμα ρεύματος κόσμο που έγινε πολύ αγαπητός με το όνομα Ρουβίτσες. Κάρτα αυτά τα singles τα οποία είχα πρώτα χρόνια είναι άγριος έρωτας πρώτο μου λάθος μην αντιστέκεσαι όλα είναι μια φύγει ξανά γροθιά έφυγες το σώμα σου διαφορετικός κάποτε θα μάθει μαζί πως τα κατάφερες θα μου Αργυρώ 298 δε φταις εσύ 9982001 ντίσκο γκερλ ρεζέρβα στη μαμά σου θέλω να ζήσω ξανά χρόνια πολλά κάτι όμορφο σου ζήσουν μια ζωή μαζί κάποτε θα ‘μαστε μάζι μια φορά έφυγες γροθιά ξανάζησε τη ζωή σε θέλω εμένα χθες σε θέλω είσαι η ζωή και άλλα πάρα πολλά μεγάλα επιτυχίες οποίες γίνανε πολλές φορές επιτυχίες.

Συνεχίζουμε δεις ξεφουσκωμένη ανάσα από προσωπικές συλλογές του Σάκη Ρουβά παραδόθηκαν πάρα πολύ απεικονίζονται δέχτηκε από τους χιλιάδες οπαδούς του. Ρύθμισης Άκης Ρουβάς 3 συναψιδωτό Πήγασος μεγάλες επιτυχίες και πάρα πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες του Ρουβά. Η Παναγία των Παρισίων είναι μια βιογραφία που έγραψε επίσης αυτοκίνητα alter εγώ στα άκρα επίσκεψη οδηγίες αυτοκίνητα γενέθλια της Αλίκης είναι μερικά από τα CD τα οποία έχει κυκλοφορήσει σε φιλμογραφία πλέον ο μεγάλος καλλιτέχνης Ασχολήθηκε με τηλεόραση.

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι να ψάχνω δροσιά μετά τις τέχνες Αθήνας καθώς οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ετοιμάζουν τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το αθηναϊκό κοινό και αποτέλεσε μια μοναδική πρόκληση αυτό. Υπάρχουν και άλλα πολύ μεγάλα σπουδαία σχήματα Αθήνα και το κέντρο Αθηνών φέτος βάζεις πολύ ψηλά τον Μπίλυ καθώς υπόσχεται κερδίστε αθηναϊκό κοινό που θα σπεύσουν απολαύσω από κοντά τους δύο καλλιτέχνες ένα μοναδικό σχήμα έκπληξη. Λιγότερο θα δούμε ένα σχήμα συνεργάζεται σε έντεχνο και λαϊκό pop σχήμα παίζει ο καλλιτέχνης ντουέτο για πρώτη φορά. Δηλώνουν κύριο Τούσιας Μενιδιάτη τη νέα τους απόφαση να συνεργαστώ ΓΔΎΝΟΜΑΙ το οποίο πέρυσι φιλοξενούσε να πούμε τον Σάκη το Βέρτη.